taliban til norge

11 hours agoTaliban-delegasjonen som skal til Norge har nå forlatt Kabul. Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.


Elisabeth Heier Food Cases Coffee Recipes Food

Det skriver dagbladet VG.

. 1 day agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de vant makten sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. Vis mere Heidi Bendtsen Nielsen Medlemmer af Taliban er lige nu på vej til Norge skriver flere norske medier herunder Dagbladet og NRK samt en talsperson for Taliban-regeringen på Twitter. Det skriver flere norske medier herunder VG og NRK.

Afghanistans udenrigsminister Amir Khan Muttaqi har da også allerede takket Norge for invitationen. Bortsett fra den løpende dialogen i Qatar er dette det første offentlig bekreftede møtet jeg kjenner til utenfor Afghanistan sier han. Av Nilas Johnsen For mindre enn 30 minutter siden.

Zabi Karimi AP NTB Publisert. 1 day agoTaliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. VG har vært i kontakt med Utenriksdepartementet som ikke vil kommentere hvorvidt Taliban-delegasjonen er på vei samt når de lander på norsk jord.

Lørdag eftermiddag er et privatfly med en Taliban-delegation på vej til Norge. 1 day agoTil NTB sier Afghanistan-ekspert Kristian Berg Harpviken at behovet for dialog med Afghanistan er enormt. Feks Oslo-avtalen mellom Israel og PalestinaPLO.

En norsk delegasjon th. 1 day agoTaliban til Norge. Det skriver dagbladet VG.

Talibans talsperson Abdul Qahar Balkhi la ut dette bildet på Twitter lørdag ettermiddag som viser representanter fra Taliban på vei til Norge i et privatfly for å. 1 day agoOppdatert for 42 minutter siden Det er første gang siden maktovertakelsen i fjor høst at representanter fra Taliban-ledelsen vil besøke et vestlig land. De vil heller ikke bekrefte om norske myndigheter har sendt flyet.

7 hours agoTaliban har intet at gøre i Norge. Veldig positivt Allerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. 9 hours agoTaliban opplyser også at det er Norge som har sendt flyet til Afghanistan for å hente delegasjonen ifølge NTB.

1 day agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. De er invitert til å komme allerede på søndag. Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15.

Januar lander en delegasjon fra Taliban i Oslo opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding. At forhandle med dem er at anerkende at de er et legitimt styre siger han ifølge norsk TV2. Januar holdt Talibans statsminister Mullah Mohammad Hassan Akhund pressekonferanse.

1 day agoUDNTB Taliban kommer til Norge Taliban sender en gruppe med mennesker til Norge for å forhandle. 1 day agoTaliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater.

Der ba han nok en gang om at land må anerkjenne Taliban. Besøket blir kjent kort tid etter at. For mindre enn 20 minutter sidenSøndag 23.

Der er aftalt. Lindeman i spissen i møte med representanter for Taliban i Kabul tidligere denne uken. Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten.

For kort tid siden reiste Taliban-delegasjonen som skal delta i samtaler med vesten i Oslo fra Kabul i et privatfly sendt fra Norge. 1 day agoNorges budskap til Taliban Etter at de tok makten har Taliban ønsket seg anerkjennelse av verdenssamfunnet. Han omtaler nyheten om at Taliban kommer til Norge for å forhandle som spennende.

Det er en politisk stor fjær i hatten for fredsnasjonen Norge og føyer seg inn i rekken av andre høyprofilerte saker som Norge har vært vertskap for. Taliban erobret Kabul og. En fjær i hatten for det norske diplomatiet men det.

Med ambassadør Ole A. Taliban på vei til Oslo i innleid privatfly. Delegationen skal mødes med repræsentanter fra forskellige nationer og flere afghanere.

Norge vil ikke gi noen slik anerkjennelse til Taliban mens de er i Oslo. Det er VIPs fra hele verden som kommer til Norge for å ha samtaler med Taliban. 11 hours ago11 min Gem artikel Taliban på vej til Norge En delegation fra Taliban sidder netop nu i et privatfly med kurs mod Norge hvor de skal forhandle om nødhjælp Her ses delegationen foran det fly der.

Det skriver en talsperson i Taliban Abdul Qahar Balkhi på Twitter. 1 day agoOSLO En Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makta i Afghanistan.

Latest News and trending updates of world wide Headlines about Politics Entertainment Health Tech Sports Finance business Life style etc. Det sensitive møtet finner sted i Norge. 6 hours agoAt vi inviterer Taliban til Norge for dialog med afghanere og det internasjonale samfunnet er ikke en anerkjennelse av Taliban.

21012022 1030 Av Petter Johansen Skipperø journalist og NTB nyheter Taliban tok makta i Afghanistan. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan. Taliban sender en delegasjon til Norge.

Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan. 11 hours agoDanmark deltager ikke i møderne med Taliban oplyser Udenrigsministeriet til TV 2. Men vi må snakke med dem som i praksis styrer landet i dag.

Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater. Siden har de hatt den. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan.

Norge har invitert representanter fra Taliban til Oslo 23.


Pin On No


Pin On Usa


Pin On Norge


Pin Pa Sunnfjord

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel